26 Kasım 2009 Perşembe

Çakıl Taşları



Banyosuna farklı bir hava katmak isteyenler için bir çakıl taşları güzel bir alternatif.




Çakıl taşlarını banyolarda mozaiklere alternatif olarak kullanabilir. Banyoları hem sıradan görünümden çıkarıyor hem de doğal bir hava katıyor. Metalik görünümde olanlar da dahil olmak üzere değişik renkleri de var. Mozaikler gibi fileler halinde satılıyor. Özellikle duşların içinde ve bordür olarak çok hoş duruyor.












Ayrıca lavabo arkalarında fon olarak ve yerlerde de düşünülebilir. Döşenmiş halini de gördüğüm için banyoya çok sıcak bir hava kattığını söyleyebilirim.








Genelde çakıl taşlarını bahçelerin yer döşemelerinde dikine döşenmiş olarak görüyoruz. Ama doğal taşlarla birlikte banyolar için de bahçeler kadar güzel bir seçenek.





Biz banyomuza kullanamadık ama tatile gittiğimizde dolu çakıl taşı topladık ve yazlığın bahçesindeki ufak duvarı alçıyla sıvayarak çakıl taşlarını içine batırdık. Gayet güzel bir görüntü oluşurdu.


2 yorum:

gulbahcesi dedi ki...

banyo dekorasyonunda çok şık duruyorlar gerçekten,ben de bakmıştım ama fiyat olarak oldukça pahalılar kaliteli olanları...

zizi dedi ki...

Evet biliyorum gülbahçesi, ablam yaptırmıştı. Biraz can yakıyorlarmış :) Biz de evlenirken Vitrada mozaik yeni çıkmıştı, bize pahalı gelmişti. Aynamız büyük, onun arkasına normal seramik döşeterek, sadece görünen kenarlarını mozaik kapladık. Metrekareyle satıldığı için 2 metrekare falan bize yetti, iyi oldu. Bir fikir olabilir. Fotoğraf çekip yollarım istersen :)