9 Aralık 2009 Çarşamba

Antreler





Eve girişte ilk izlenimi oluşturan yer antreler. İlk planda aydınlık ve renkli bir görüntü olması benim tercihim. Üstteki fotoğrafta yer döşemeleri çok güzel durmuş. Türkiye' de üretilen benzer ürünleri görmek için şuraya bakabilirsiniz.




Aynı şekilde evin güvenlik imkanları varsa pencerelerdeki vitraylar da çok hoş bir hava yaratabiliyor. Üstteki resimde duvardaki hafif parlak materyal nedir? Duvar kağıdıysa çok hoşmuş bence.



Aynalar da evden çıkarken son kez kendine bakma imkanı sağlaması açısından faydalı olur herhalde.









Üstteki resimdeki portmanto uygulaması da gayet işlevsel ve hoş görünüyor. Bizim eve de ikeanın Leksvik diye bir ayakkabılığını aldık. Üstünü de Yjusig sapkalıkla tamamladık. Girişte oturabileceğiniz bir yer olması çok iyi bir şey. Özellikle benim gibi evden çıkmadan önce en az 5 dakika eşinizi beklemek zorunda kalıyorsanız :) Gelen misafirler için ve ayakkabı giyip çıkarırken de rahatlık sağlıyor.


ve son bir resim daha




Fotoğraflar apartmenttherapy, housebeautiful ve bilgisayarın çöküşüyle yer imlerinde kaybettiğim diğer sitelerden alıntıdır. Kendisinden olduğunu söyleyen varsa lütfen yorumlara yazsın sevinerek ekleyeceğim.


4 yorum:

Burcu Çalışkan dedi ki...

Birde buradan merhaba diyeyim dedim, görseller çok güzel bu arada :))

zizim bizim dedi ki...

merhaba, hoş geldiniz. Teşekkür ederim :) Komik oldu böyle ardarda söylemek :)

ceydabural dedi ki...

ne güzel blog çok sevdim :)

zizim bizim dedi ki...

teşekkür ederim :) hoş geldiniz